3D printservice

Standaard 3D printen, voor een lage prijs.

Wat is 3D printen?

Van een plastic bekertje tot gouden sieraden, tegenwoordig kun je veel verschillende materialen gebruiken om te 3D-printen. Ook hele complexe vormen kunnen geprint worden met een 3D-printer, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Klinkt het te mooi om waar te zijn? Toch bestaat 3D-printen al meer dan 25 jaar en wordt het op vele gebieden toegepast. Steeds meer kunstenaars en ontwerpers gebruiken 3D-printen om bijzondere objecten mee te maken. Maar ook in de medische sector en op wetenschappelijk gebied is 3D-printen snel groeiend.

Waarom nu?

3D-printen bestaat al meer dan 25 jaar, maar is tegenwoordig meer populariteit aan het winnen doordat het steeds toegankelijker wordt voor meer mensen en markten. Ook zijn er ondertussen tal van software en diensten ontwikkeld die 3D-printen binnen het bereik van “de gewone consument” hebben gebracht. Je hoeft niet meer te kunnen 3D-tekenen om digitale bestanden te kunnen maken, maar kan deze gewoon downloaden.

Benieuwd wat 3D printen  voor u kan betekenen?

Voxel3D is opgezet om 3D printen nóg toegankelijker te maken voor jou als consument. Voxel3D print voor de bewezen laagste prijs van Nederland uw model in een wijde collectie van materialen. Benieuwd hoe 3D printen jou kan helpen?
Klik dan hier om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Waarom Voxel3D?
  • Goedkoopste op de markt.
  • Unieke kwaliteitsgarantie.
  • Groot printvolume.
  • Veilig betalen met IDEAL
  • Vanaf €1,05 opstartkosten