3D Designservice


Voxel3D kan ook alles voor u ontwerpen in een 3D formaat. Dit kan als u een goed idee dat zomaar eens de uitvinding van de eeuw kan worden maar ook bijvoorbeeld als een tandwieltje van uw blender is gebroken. Het enige wat u hoeft te doen is uw uitgetekende idee of uw gebroken onderdeel op te sturen naar Voxel3D, wij zullen alle mogelijkheden bekijken en met u doornemen en na akkoord het ontwerpen beginnen.
Uiteraard brengen wij geen kosten in rekening voordat u akkoord heeft gegeven!
 

Modellen aanpassen

Ook kunnen wij bestaande 3D modellen aanpassen of combineren. Heeft u bijvoorbeeld het perfecte telefoonhoesje gevonden, maar ziet u hem niet voor uw toestel? Voxel3D is er om dit dan toch mogelijk te maken!

Hoe werkt de Voxel3D ontwerpservice?

Om goed en precies te kunnen ontwerpen dienen wij het  originele product in handen te hebben. Op deze manier kunnen wij alles precies nameten en vergelijken, zodat wij u kunnen garanderen van een exacte replica. Om het model bij ons te krijgen, moet u deze opsturen, dit gaat op eigen kosten. Bent u later tevreden zijn met uw 3D ontwerp? dan krijgt u deze verzendkosten van ons weer vergoed. Bent u toch niet tevreden met het ontwerp? of ziet u er toch vanaf? dan sturen wij het product kosteloos terug.


Overtuigd?
Vraag dan hier gratis uw offerte aan en weet binnen 1 werkdag wat 3D ontwerpen voor u mogelijk kan maken!